Protektiranje guma

Zašto izabrati protektirane gume?

Protektiranje pneumatika je proces vulkanizacije gde se na pneumatiku postavlja novi gazni sloj. Protekt Point doo saradjuje isključivo sa Marangoni SPA Italija, jednim od 3 svetska lidera u proizvodnji repromaterijala za protektiranje.

Sistem koji koristimo u prozvodnji je Ringtread koji je patentiran od strane Marangonija. Prilikom tretmana pneumatika sprovodi se stroga kontrola kvaliteta karkase vizuelnim pregledom, pregledom pod pritiskom i pregledom širografijom (skenerom).

U zavisnosti od potreba kupca, biramo dezen koji se stavlja na gumu, kako bi pneumatik odgovorio maksimalno sto se tice terena, potrošnje goriva i svega ostalog.

Obnovljeni pneumatici mogu se eksploatisati kako u zemlji tako i u inostranstvu zahvaljujući EC109 sertifikatu koji smo dobili od strane Ministarstva Saobraćaja Luksemburga kao ovlašćene organizacije od strane EU.

RINGTREAD
KVALITETNO SUPERIORNO PROTEKTIRANJE

VIŠE ZA MANJE

VEĆE SIGURNOST

VIŠE KILOMETARA

BOLJE PRIJANJANJE

Otkrijte zašto je RINGTREAD najbolji sistem protektiranja.

NAJVEĆA BEZBEDNOST

Na samom vrhu po sigurnosti i operativnoj efikasnosti

Poboljšane performanse u svim uslovima na putu, više kilometara i veći komfor gazećeg sloja obezbeđuju niže pregrevanje pneumatika, dokazujući stvarne prednosti u pogledu pouzdanosti i bezbednosti. Proces protektiranja bez spajanja eliminiše svaku slabu tačku pneumatika i vreme zastoja vozila. Samo RINGTREAD sistem može da obezbedi maksimalnu bezbednost na najvećem nivou.

VIŠE ZA MANJE

Niži početni tročkovi i niža potrošnja goriva

Imajući istu sigurnost i pouzdanost kao nova guma visokog kvaliteta, RINGTREAD vam omogućava da uštedite novac. Ako je vašoj floti potrebna zamena guma, RINGTREAD ima nižu cenu kupovine. Ako želite da date najbolju vrednost svom kućištu koje se može obnoviti, RINGTREAD vam daje najbolju prednost između cene i koristi.
Zahvaljujući svom prirodnom kružnom dvostranom obliku, odsustvu spojeva i upotrebi visokotehnoloških jedinjenja, RINGTREAD reprotektori obezbeđuju nizak otpor kotrljanja, što rezultira manjom potrošnjom goriva.

VIŠE KILOMETARA I VEĆA KOMFORNOST

Poboljšane performanse u svim uslovima puta

Protektirane gume se proizvode u radijalnim čeličnim kalupima kao nove gume, čime se garantuje savršena definicija žlebova i lamela bez ikakvih deformacija šare tokom nanošenja. U stvari, protektirani pneumatik RINGTREAD u potpunosti zadržava svoje karakteristike u pogledu performansi, što dovodi do sporog i redovnog habanja. RINGTREAD jedinjenja su posebno formulisana za postizanje najbolje kilometraže na svim površinama puta, obezbeđujući duži vek gazećeg sloja. Pored toga, odsustvo spoja obezbeđuje savršen balans i time maksimalnu udobnost vožnje.

BOLJE PRIJANJANJE NA PUT

Za ekstremne uslove puta, birajte samo Ringtrade tehnologiju

Odsustvo deformacije šare RINGTREAD i jedinjenja specijalno formulisana za performanse velike kilometraže čine RINGTREAD protektore otpornijim na svim površinama puta, što rezultira produženim životnim vekom. Dvostruki kružni oblik prstena bez spajanja daje gumi izvanredno prijanjanje i prijanjanje čak i na najtežim površinama. Pored toga, svi zimski dezeni RINGTREAD koriste mešavine specijalno razvijene za optimalno prijanjanje čak i na niskim temperaturama i pod ekstremnim uslovima.

RINGTREAD SISTEM VS OBIČNI PROTEKT

Svaki prsten se proizvodi pojedinačno pomoću centripetalne radijalne prese. Zbog toga se vulkanizacija odvija u konačnoj konfiguraciji gazećeg sloja, omogućavajući molekularnoj strukturi da se stabilizuje u konfiguraciji bez stresa.

BEZ DEFORMACIJE = MANJE HABANJA

Trake se proizvode u dugim višestepenim presama, gde je teško precizno proveriti temperaturu, pritisak i vreme vulkanizacije. Traka ne prati konveksni oblik kućišta: ova deformacija stvara napetost između gazećeg sloja i strukture pneumatika, što dovodi do pregrevanja.

Konveksni profil prstena savršeno se prilagođava zakrivljenosti kućišta, čuvajući njegov integritet. Ujednačenost površine obezbeđuje maksimalno prianjanje između gazećeg sloja i strukture pneumatika, kao i vrhunske performanse.

UNIFORMAN GAZIŠTE = VIŠE KILOMETARA

Primena ravne trake na konveksni oblik strukture pneumatika izaziva deformacije i slabe tačke, koje povećavaju stopu habanja gazećeg sloja i izazivaju pregrevanje kućišta, što bi moglo da skrati životni vek pneumatika.

RINGTREAD omogućava savršeno izbalansirane protektirane gume. Činjenica da su bez spojeva smanjuje otpor kotrljanja i obezbeđuje sporo i redovno habanje, čime se značajno smanjuju troškovi kilometraže i ukupna cena posedovanja pneumatika.

BEZ SPOJEVA = MAX POUZDANOST

Obnavljanje pomoću konvencionalnih ravnih traka nužno uključuje prisustvo najmanje jednog spoja. Osim što neizbežno izbacuje gumu iz ravnoteže, ovo stvara slabu tačku koja može povećati verovatnoću da se navoj sam odvoji.

Scroll to Top