O nama

o nmamaaa

Ko smo mi?

Protekt Point doo je porodična firma osnovana u januaru 2013. godine i od tada uspešno posluje u oblasti protektiranja kamionskih i autobuskih pneumatika kao i prodaje novih pneumatika za ova vozila. Smeštena u ličnom poslovnom prostoru u Industrijskoj zoni u Prijepolju opremljena je najsavremenijim mašinanama za protektiranje pneumatika sistemom Ringtread italijanskog proizvodjača Marangoni. Najsavremenija tehnologija i dobro obučeno osoblje rezultiralo je vrhunskim proizvodom i mnoštvom zadovoljnih kupaca u desetogodišnjem poslovanju.

Kao rezultat ovakvog poslovanja Protekt Point je sertifikovan od strane Marangonija kao njihov ovlašćeni kooperant. Pored toga, posedujemo sertifikat EC109R koji izdaje Ministarstvo saobraćaja Luksemburga kao ovlašćena organizacija za sertifikaciju. Za svoje poslovanje Protekt Point doo je obezbedio sve potrebne dozvole kao što su dozvola za skladistenje i tretman neopasnog otpada i dozvola za transport neopasnog otpada.

Od 01.01.2023. godine smo postali diler kineskog proizvodjača guma Double Coin koji spada u 15 najvećih svetskih proizvodjača guma.

Najsavremenija tehnologija u svetu protektiranja, i jedne od najkvalitetnijih novih guma u ponudi kod nas

Pozovite nas i započnimo saradnju

Scroll to Top