Double Coin gume

Double Coin gume koriste inovativnu tehnologiju koja poboljšava efikasnost goriva i smanjuje operativne troškove.

Možete se osloniti na Double Coin gume koje će ispuniti sva Vaša očekivanja koja imate, a to potvrđuje i broj prodatih guma svake godine.

Konkurentne cene i vrhunska usluga kada kupujete Double Coin gume izdvajaju nas od ostalih na tržištu.

O brendu DOUBLE COIN

Double Coin se nalazi među 15 najvećih proizvođača guma na svetu, sa proizvodnjom od preko 1.5 miliona kamionskih guma godišnje.

Kineske kamionske gume Double Coin već dugo poseduju ECE i DOT sertifikate i svojim odličnim kvalitetom i dizajnom izdvajaju se iz velike ponude kamionskih guma ne samo kineskih proizvođača.

Više od 25 godina na tržištu Zapadne Evrope i Amerike – Shanghai Tyre & Rubber Co. Ltd. je kompanija nastala 1990. godine restruktuiranjem postojećih kompanija, Shanghai Ta Chung Hua i Shanghai Tsen Tai, najstarijih fabrika guma u Kini sa istorijom proizvodnje od skoro 70 godina. Ove dve fabrike su još početkom 30-ih godina XX veka počele proizvodnju dva dobro poznata brenda kamionskih guma Double Coin i Warrior.

Kamionske gume napredne tehnologije – Double Coin je započeo svoj rad sa najsavremenijom i najboljom proizvodnom opremom iz SAD, Japana i Evrope, a odnedavno su Double Coin inženjeri u proizvodni proces intergrisali i naprednu TECO (Tyre Entirety Construction Optimization) teoriju i specijalnu adhezivnu tehnologiju čime su još više unapređene performanse kamionskih guma i kvalitet proizvodnje.

Kvalitet na prvom mestu – za svoju posvećenost kvalitetu Double Coin je i zvanično dobio potvrdu 1996. godine, kada je fabrika dobila ISO 9002 sertifikat. Double Coin nudi širok asortiman kamionskih radijalnih guma u kome svako može pronaći baš ono što mu je potrebno, i garantuje visoki kvalitet i standard svake kamionske gume koje proizvede.

Gume su precizni instrumenti od kojih preduzeća zavise da bi ispunila svoju misiju.
Zato je naša misija izvrsnost. Napravljene po strogim standardima, naše TBR gume
imaju dodatni 4. pojas koji pruža veću izdržljivost. I, sa našom 7-godišnjom – bez muke
garancijom, možete računati na Double Coin da pruži najviši nivo vrednosti.

Prezentacioni video brenda Double Coin

Double Coin korporativni video

Ovaj kratki video pruža uvid u to kako Double Coin nastavlja da osvaja poštovanje dilera i njihovih OTR i TBR kupaca.

Pametni inženjernig u svakoj Double Coin gumi

Pogledajte zašto je pametno uložen novac na Double Coin-u. Integrišemo najnoviju tehnologiju za izradu izdržljivih guma koje pružaju vrhunske performanse.

Obilazak savremenog proizvodnog pogona

Dobijte jedinstven pogled na to kako robotika i visokonapredna automatizacija proizvode izuzetnu liniju vodećih guma na tržištu.

Naša misija je da budemo najbolji u našem poslovanju

Naša misija je da budemo odlični u svakom aspektu našeg poslovanja. Pogledajte kako ta posvećenost pruža vrhunsko korisničko iskustvo.

Scroll to Top